|
|
 Sırala: Deneyimli Üye Gruplar: Administration
, Member
Katılan: 3/13/2007 Mesajlar: 182 Puanlar: -254 Lokasyon: Ankara
|
Şahan Gökbakar'ın şahane tiplemesi Recep İvedik kendi ismiyle beyaz perdeye taşınıyor. 22 Şubatta gösterime girecek olan filmin fragmanını burdan izleyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
, Member
|
Arkadaşlar film dün vizyona girdi, izleyeniniz var mı?
|
|
 Sırala: Deneyimli Üye Gruplar: Member
, Yönetim
Katılan: 3/15/2007 Mesajlar: 161 Puanlar: 183 Lokasyon: Antalya
|
Dün akşam Gece 12:30 seansında Cinebonusta izledim.O ne kalabalıktı öyle ya gece seansında....Yuhh yaa dedim...Aslında Canavar filmine girecektim.Bir tane bile bilet satmadıkları için oynatmıyorlardı filmi.. Oda ilginçlik :))...Bende Mecburiyetten İvediki seyrettim.Gerçi yüzlerce insan ivediki seyrederken ben ve arkadaşım numüne gibi Canavara girmemiz biraz tuhaf olurdu herhal.Neyse bizde sürüye uyduk...Sadede geleyim izlenimlerim gecenin 3 üne kadar gülmekten kasıklarıma ağrılar sokan bu filmi şiddetle tavsiye ederim.....Stres atmaya birebir...:)) .Verdiğiniz parayı gecenin 3 üde olsa sonuna kadar hakeden bir film yapmış Şahan.Kendisinide buradan tebrik ederim(Saçmaladım.Hala film etkisi var :) )...Galiba 2 n ciside çekilecek.Ee dört gözle bekliyoruz artık AROG ve OSMANLI CUMHURİYETİ ni....
Alırsan Ford,Olursun LORD
|
|
 Sırala: Daimi Üye Gruplar: Member
Katılan: 2/5/2008 Mesajlar: 334 Puanlar: 1,002 Lokasyon: İstanbul
|
arkadaşlar bende izledim ve tıklım tıklımdı.. süper olmuş tek kelimeyle harikaydı gülmekten bir ara karnıma ağrılar girdi ne diyim izlemeyenler mutlaka izlesin yazmakla anlatılmıyo görmek lazım:))))).....
[i][i]sil baştan başlamak gerek bazen... hayatı sıfırlamak...[/i][/i]
|
|
 Sırala: Daimi Üye Gruplar: Member
Katılan: 3/25/2007 Mesajlar: 291 Puanlar: 97 Lokasyon: Adana
|
tek bir ifadeyle ŞAHANeydi,hatta ben 2 kere gittim:))devamı var gibi görünüyor umarım çekerler çok eğlendim izlerken.beklediğimize ve sabırsızlanmamıza değmiş gerçektende.
|
|
, Member
|
Bende dün gitme fırsatı buldum. Beklentilerimin aksine pek beğenmedim nedense. Fragman filmin spoileri gibiydi bütün espriler tanıdık ve klişe geldi. Demekki neymiş fragmani 50 kere izlemeden filme gitmek lazımmış :).
|
|
, Yönetim
Katılan: 3/19/2007 Mesajlar: 186 Puanlar: 158 Lokasyon: İstanbul
|
aokocax yazdı:Bende dün gitme fırsatı buldum. <br/> Beklentilerimin aksine pek beğenmedim nedense. Fragman filmin spoileri gibiydi bütün espriler tanıdık ve klişe geldi. Demekki neymiş fragmani 50 kere izlemeden filme gitmek lazımmış :). Aynen katılıyorum sana Oğuz. Yukarıda arkadaşların yazdıklarını okurken kendimden şüphe etmiştim acaba sadece ben mi beğenmedim diye ama aynı fikirde olduğum bir arkadaşım daha varmış :) . Bir kaç bölüm haricinde ben de pek beğendim sayılmaz.
|
|
, Yönetim
Katılan: 3/19/2007 Mesajlar: 186 Puanlar: 158 Lokasyon: İstanbul
|
FiratOzdemir yazdı:Dün akşam Gece 12:30 seansında Cinebonusta izledim.O ne kalabalıktı öyle ya gece seansında....Yuhh yaa dedim...Aslında Canavar filmine girecektim.Bir tane bile bilet satmadıkları için oynatmıyorlardı filmi.. Oda ilginçlik :))...Bende Mecburiyetten İvediki seyrettim.Gerçi yüzlerce insan ivediki seyrederken ben ve arkadaşım numüne gibi Canavara girmemiz biraz tuhaf olurdu herhal.Neyse bizde sürüye uyduk...Sadede geleyim izlenimlerim gecenin 3 üne kadar gülmekten kasıklarıma ağrılar sokan bu filmi şiddetle tavsiye ederim.....Stres atmaya birebir...:)) .Verdiğiniz parayı gecenin 3 üde olsa sonuna kadar hakeden bir film yapmış Şahan.Kendisinide buradan tebrik ederim(Saçmaladım.Hala film etkisi var :) )...Galiba 2 n ciside çekilecek.Ee dört gözle bekliyoruz artık AROG ve OSMANLI CUMHURİYETİ ni.... Bu kadar gülme ağzına sinek kaçar :)
|
|
, Yönetim
Katılan: 3/15/2007 Mesajlar: 161 Puanlar: 183 Lokasyon: Antalya
|
Hehe baştak...Sen yaşıyonmu.Nasıl gidiyor UO.Hem sanane benim zevkimden :))).
Alırsan Ford,Olursun LORD
|
|
|
Guest |