|
|
Sırala: Çaylak Gruplar: Member
Katılan: 4/29/2007 Mesajlar: 5 Puanlar: 15 Lokasyon: Ankara
|
BEN MİNE ÖZATMACA NİĞDE ÜNİVERSİTESİ BOR MYO ET ENDÜSTRİSİ (İ.Ö) 2002 YILI MEZUNLARDANIM.SİTEYE GİRDİGİMDE BOR MYO MEZUNU KİMSEYİ GÖREMEDİM HERKES HAYAT KAVGASINDA BENDE 5 YIL OLDU MEZUN OLALI AMA İŞ BULAMADIM.HOCALARIMIZ DİYORDU ARARSINIZ BURAYI DİYE İNANMIYORDUK Bİ KURTULSAK DİYORDUK AMA BEN ÇOK ARIYORUM TEKRAR AYNI BÖLÜMÜ OKU DESELER OKURDUM İNANINKİ DOSTLUKLAR,ARKADAŞLIKLAR İÇİN
|
|
|
|
|
|
 Sırala: Deneyimli Üye Gruplar: Administration
, Member
Katılan: 3/13/2007 Mesajlar: 182 Puanlar: -254 Lokasyon: Ankara
|
[quote=ordu2007]BEN MİNE ÖZATMACA NİĞDE ÜNİVERSİTESİ BOR MYO ET ENDÜSTRİSİ (İ.Ö) 2002 YILI MEZUNLARDANIM.SİTEYE GİRDİGİMDE BOR MYO MEZUNU KİMSEYİ GÖREMEDİM HERKES HAYAT KAVGASINDA BENDE 5 YIL OLDU MEZUN OLALI AMA İŞ BULAMADIM.HOCALARIMIZ DİYORDU ARARSINIZ BURAYI DİYE İNANMIYORDUK Bİ KURTULSAK DİYORDUK AMA BEN ÇOK ARIYORUM TEKRAR AYNI BÖLÜMÜ OKU DESELER OKURDUM İNANINKİ DOSTLUKLAR,ARKADAŞLIKLAR İÇİN [/quote]
Mine Hanım açtığınız konuyu devam ettirmek için aşağıdaki butonlardan "POST REPLY" yazana basmanız gerekmekte. Siz "NEW TOPIC" butonuna bastığınız için verdiğiniz her cevapta yeni bir konu açılıyor. Yanlışlıkla açtığınız konuları temizledim. İyi muhabbetler.
|
|
Katılan: 4/29/2007 Mesajlar: 5 Puanlar: 15 Lokasyon: Ankara
|
2000-2002 yılı et endüstrisinden kimse yok herhalde bu forumda ya nerelerdesiniz
|
|
Katılan: 7/14/2007 Mesajlar: 5 Puanlar: 15 Lokasyon: Konya
|
benim ev arkadaşım esra 2000 2002 kasaplarındandı..genel olarak tüm sınıfı tanırdım.caner yener bediş..
|
|
Katılan: 1/17/2008 Mesajlar: 1 Puanlar: 3 Lokasyon: İstanbul
|
Bende 1999-2001 harita kadastro okudum bizim çakilerden de kimse yok..Sanırım herkes kaderin cilvesine kapılmış :)
tüm mezunlara sevgiler.saygılar
|
|
Katılan: 6/30/2009 Mesajlar: 2 Puanlar: 6 Lokasyon: Ankara
|
1999-2001 Et Endüstrisi Bölümü mezunuyum bende, Görüşmek üzere ...
|
|
Katılan: 8/11/2009 Mesajlar: 1 Puanlar: 3 Lokasyon: Konya
|
bende 99 girişliyim ama yeni mezunlardanım:))kasap arkadaslar ısımler yabancı gelmedı normal ogretımdemıydınız
|
|
|
Guest |