Hoşgeldiniz Arama | Geçerli Konular | Üyeler | Foruma Gir | Kayıt

N.U. Mezunlar Günü Ayarlar
life
Mesaj Tarihi: Saturday, July 21, 2007 9:25:01 AM

Sırala: Üye
Gruplar: Member

Katılan: 3/17/2007
Puanlar: 106
Lokasyon: Ankara
Arkadaşlar Niğde Üniversitesi hepimizin hayatında bir dönüm noktası oldu belki. Sonuçta ya Niğdeyi ya yaşamı ya dostlaı ya okulu birinden birisi bizde izler bıraktı ve buradayız.
Şimdi buradaki olayı biraz daha genelleştirme düşüncesindeyim. Okul ile görüşüp her yıl bir mezunlar günü yapma gibi bir olasılığımız olabilir mi! Bunun için neler yapılması gerekli! Bu konularda bilgisi olan ya da bilgi alabilecek arkadaşlar lütfen konu ile ilgilenelim. Bu şekilde belki de bazı düşüncelerimizi gelecektekilere daha iyi açıklayabiliriz, bu şekilde belki de kendimize ve sonrakilere daha çok faydamız dokunabilir, bu şekilde belki de arkadaşlarımız ve arkadaşlıklarımız arasındaki kopmayı bir nebze olsun durdurma şansımız arrtabilir. Lütfen araştıralım...Teşekkürler.
Sponsor
Mesaj Tarihi: Saturday, July 21, 2007 9:25:01 AM

Facebook Grubumuza katıldınız mı?
NUMEZUN FACEBOOK Grubu

ilknur
Mesaj Tarihi: Friday, July 27, 2007 1:59:33 PM

Sırala: Deneyimli Üye

Katılan: 3/26/2007
Puanlar: 131
Lokasyon: İstanbul
Konuyla kimse ilgilenmiyor mu? Çok güzel bir düşünce desteklenmesi lazım.Gerçi bu siteye gerekli katılım olmadığını düşünüyorum.Katılımlarda zamanla vazgeçiyor.Biz ne kadar daha direniriz onuda bilmiyorum.Demekki dostluklar kalıcı değilmiş.Belkide doğrusu bu.Güzel bir gün dilerim....
aokocax
Mesaj Tarihi: Friday, July 27, 2007 2:57:22 PM

Gruplar: Administration , Member

Katılan: 3/13/2007
Puanlar: -254
[quote=ilknur]Konuyla kimse ilgilenmiyor mu? Çok güzel bir düşünce desteklenmesi lazım.Gerçi bu siteye gerekli katılım olmadığını düşünüyorum.Katılımlarda zamanla vazgeçiyor.Biz ne kadar daha direniriz onuda bilmiyorum.Demekki dostluklar kalıcı değilmiş.Belkide doğrusu bu.Güzel bir gün dilerim....[/quote] Yok yok alında kalıcıda foruma katılım için sitenin sürekli aktif kalmasını sağlayacak sosyal kişiliklere ihtiyacımız var. Gündemi takip edecek, anket olutşuracak, soru soracak v.s. Çok şükür projelerden başımı biraz kaldırdım Önümüzdeki iki hafta biraz hareketli geçebilir.
ilknur
Mesaj Tarihi: Friday, July 27, 2007 4:42:45 PM

Katılan: 3/26/2007
Puanlar: 131
Lokasyon: İstanbul
Pekki o zaman .Vakit sıkıntım olmasa bende yardımcı olmak isterdim ama çok yoğun tempoda çalışıyorum.Yinede ucundan tutabileceğim bişiler olursa seve seve.
aokocax
Mesaj Tarihi: Friday, July 27, 2007 5:26:58 PM

Gruplar: Administration , Member

Katılan: 3/13/2007
Puanlar: -254
Her zaman bekleriz, gündemde ilgiinizi çeken konuları foruma yazmanız yeter,li mutlaka sizin gibi ilgilenen ve yorumu olan arkadaşlar olacaktır.
Bu Konuya Giren Kullanıcılar
Guest

Forum Jump
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Main Forum RSS : RSS